23-03-08

Twined Knitting Workshop

Gisteren ben ik naar Leuven gereden en heb ik deelgenomen aan de twined knitting workshop in 't Wolwinkeltje , gegeven door the dutchknitters : Carla M en Hilly.

Het was een heel leuke dag , heel vermoeiend maar zeker de moeite waard !
We hebben een "ding" ¨gemaakt met twined knitting ... We zijn begonnen met 40 steken in het rond twijnend breien en hebben dan steeds andere steken bij geleerd... Om de een of andere reden ( waarschijnlijk dat ik vast brei , en maar een 2.25 bamboo breinaald vast had ) is mijn ding heeeeeel minnie uitgevallen. We hebben ook de aanzet voor een duim geleerd. Maar daar vond ik mijn ding TE klein , ik kreeg de steken van de duim niet goed verder gebreeen en heb het afzetten niet geoefent ( shame on me )
Het grappige is dat Dominique een perfect minnie wantje heeft gemaakt dus misschien moet ik die we hebben een ding gemaakt effe veranderen in ... IK heb een ondefineerbaar klein iets gemaakt LOL.

fotos van mijn DING

DSCN6584

Verder was het heel leuk om de andere breisters van Ravelry te ontmoeten , en ook de locals van t wolwinkeltje waren heel tof en vriendelijk.

Foto's
Twined knitting"

 

Twined knitting"

Twined knitting

Twined knitting

 Twined knitting"

Graag verwijs ik naar Dominique's blog voor alle links naar iedereen !
Bedankt aan iedereen die er zo'n leuke dag van heeft gemaakt !

 En ook nog eens bedankt voor de leuke commentaar op men vorig berichtje ! Ik heb er van genoten :-))

 

 

20:26 Gepost door LANE in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Het 'dingetje' afwerken is niet zo moeilijk hoor ! Gewoon nog 5 rijen breien na de '3kleuren-rij', en daarna minderen voor de top. Draadjes instoppen, een vlechtje maken en klaar.

Gepost door: dominique | 24-03-08

De commentaren zijn gesloten.