07-01-08

KOOLAID

decoration

 

decoration

 

decoration

 

I LOVE KOOLAID

Vandaag heb ik mezelf bezig gehouden met het verf-het-zelf sokkenwol pakket dat ik bij Storm op zolder had gekocht op de Stitch 'n Bitch dag in Rotterdam. Ik heb me reuze geamuseerd ... en me niet te veel ongerust gemaakt over men dochter op haar eerste schooldag. ( die trouwens prima verlopen is !!! OEF )

De stukken op de eerste twee fotos vind ik fantastisch van kleur , de andere stukken zijn niet echt men lievelingskleur ;-)

voor mensen die geintresseerd zijn in het hele Koolaid gebeuren enkele aanraders : Snowangel  Eunnyjang knitty Dyed in Wool Breibeests first handdeying experiment fotoshow

20:42 Gepost door LANE in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) | Tags: koolaid |  Facebook |

Commentaren

help!!! Hallo,
nu zie ik dat jij een truitje hebt gebreit met daarna een sjaalkraag...
ik heb een klein probleempje..want ik heb ook zoiets gebreit maar dan is het een vest.nu moet de sjaalkraag er nog omheen, maar hoe doe je dat met zo'n rondbreinaald? ik moet namelijk breien van de linkerkant van het voorpand door de hals naar de rechterkant van het voorpand..maar op zo'n rondbreinaald ga je alleen maar rond, dus dan zou de onderkant ook dichtgebreit worden. hoe moet dat nou?? weet jij hoe dat moet??

alvast heel erg bedankt

groeten
antje jensma

Gepost door: antje jensma | 09-01-08

Haai Haai Antje , een rondbrei naald word ook al wel eens gebruikt om heel veel steken op te kunnen zetten , en dient niet noodzakelijk om rondjes mee te doen !
Je kan gewoon doen alsof je kraag op rechte priemen hangt en gewoon omdraaien en averechts terug breien .. ( Ik denk dat je steken gaat moeten opnemen te beginnen van de linkervoorpand en zo langs de nek naar de rechtervoorpand , om eigenlijk dwars op uw werk voort te breien )
Bij mijn VESTEE kan je bij de update fotos zien , dat ik vanaf het begin van de Yoke " halslijn" gewoon heen en weer begin te breien ...
VESTEE was men eerste project op rondbreinaald , en eigenlijk vind ik die naald leuker en minder belastend voor men nek en rug, en makkelijker mee te nemen , ( geen priemen die door men tasje door prikken ).
er is gigantisch veel info op het web te vinden ... vb knittinghelp.com met videos van hoe je iets moet doen ...
Als het niet duidelijk is wat ik schreef laat dan maar iets weten .. dan probeer ik nog is !
welk patroon heb je gekozen en wat ben je aant breien ?
Ik zou deze wel willen breien , en die heeft ook zo'n kraag ...
http://www.garnstudio.com/lang/en/visoppskrift.php?d_nr=103&d_id=12&lang=en
groetjes

Gepost door: Lane | 09-01-08

De commentaren zijn gesloten.