20-10-07

impasse

Na men blijheid met men Urchin slaagt het hier wat tegen. Men rondbreinaald is weer gescheurd aan een kant , ik zat ongeveer op 12 rijen van het einde . Ik zie er zo tegenop om die weer te maken en dan misschien nog is in pan te vallen , ik denk dat ik ook een beetje faal- eindig angst heb en daarom ook geen zin in heb om de reparatie te doen.

Ik zit er ook al mee wat men volgende projectje gaat worden :
1. de lange vest met de Lang wol ( plus punt : patroon bij dat normaal gezien niet moet aangepast worden ) ,
2. Kimono trui verder zetten  : (plus punt : supper zachte knappe grijze wol  min punt :  ook op rondbreinaald , patroon volledig aangepast , komt dat wel goed ? )
3. handwarmers van knitty : twijfels : ik heb 825 gram supper knappe bordeaux roze wol , waar van ik vermoed dat ik geen trui kan maken wegens te weinig , maar waar ik dan wel zonde van zou maken om er maar een paartje "handschoenen" van te maken

Ik zit dus weer effe te broeden , ondertusen heb ik al wel weer een Urchin opgezet ! dan kna ik beter tobben over wat te doen , ik vind ook dat er bij die Urchin een bijhorende sjaal gebreeen moet worden.

Maar allereerst doe ik nu een halloween oponthoud ! ik ben druk een kostuum aan het maken , en sta te popelen om 16 pompoenen uit te snijden !!!

schaapje

09:44 Gepost door LANE in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) | Tags: blabla |  Facebook |

Commentaren

Hallokes Volgende week ga ik mij ook nog eens wol aanschaffen om iets te breien...wat weet ik nog niet...prettig weekend

Gepost door: Yolanda | 20-10-07

De commentaren zijn gesloten.