23-02-07

WAVY SJAAL

Ik denk dat  ik het best omschrijf als een uitdaging , want eerlijk gezegd heb ik na 2 keer opnieuw beginnen al het gevoel dat het boven mijn kop gegrepen is … ik zit een beetje met : de rechtse rechts breien en de linkse links .. en dan moet je eigenlijk kunnen zien aan de vorige steek hoe je de volgende gaat doen ...(en die ervaring mis ik wat)

Ik ga ook een rekkerke bevestigen aan de eerste gebreeen priem... kwestie van te kunnen volgen ..

Gisteren heb ik het patroon uitgezet in exel vertaald van k naar R en P naar A ( iemand zei me van , ja maar ik brei da niet graag dat zijn engelse patronen , ik heb het dus vertaald LOL , t komt opt zelfde neer zenne  knit is rechts en purl is averechts )

Ik ben dus derjuist nog is ( den derde keer) opnieuw begonnen en ben nu 7 rijen ver , je zou het exelleke moeten zien om te snappen wa ik bedoel het is constant 1 2 3 en dan averechts en dan twee priemen verder verschuift het 1 tje zodanig dat de ribbels over de sjaal gaan kronkelen ...

Ik zinder nog 1 2 3 na ..

Zeker niet mind knumbing .. zen ? eu eerder intensitieve concentratie therapie !

 

Ik heb ook nog een oplossing gevonden om de mooie op ebay aangeboden wol in Belgie  te krijgen vanuit nederland met minimale verzendings kosten ! komt nl op 20.95 euro verzending naar Belgie en in Nederland maar 6.20 ... er werkt toch wel een Nederlander bij ons op t werk zekers  nu kan ik rustig kiezen in jokes wolkeuken !

21:50 Gepost door LANE in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: wavy sjaal |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.