05-02-07

brei update

Vandaag tot 14 cm aan de Poncho gebreeën ... nog een heel eind te gaan ...( 40 cm te gaan ! )

Gisteren aan de grijze ribbeltas gewerkt , het was wel eens leuk om met die smalle houten priemen te werken ...

Ik heb een kei leuk setje houten breinaalden gevonden bij de Veritas ... ik heb er wel 3 winkels voor moeten doen , ze stonden in de etalage van de winkel die opgedoekt is en verplaats naar de 2 dichtsbijzijnde winkels en natuurlijk had ik de verkeerde gekozen .

Blijkbaar ishet hiet in Belgie niet echt in de mode om met houten , laat staan bamboo priemen te breien ... In stitch ’n Bitch staan kei mooie bamboo naalden ... en natuurlijk ben ik daar zot van .. ik heb in nederland al wel een paar websites gevonden die bamboo leveren , maar nog niet de decoratieve bijna boomstammen uit S&B boek ..

Ik moet eigenlijk is dringend op zoek naar alle winkels van brei materiaal in de omgeving ... en is een lijstje maken ... LYS Local Yarn Shop  LYS lijst ...

Het wollenbolleke is echt wel supper knap , de “wolvoorraad” is zo decoratief tentoongesteld .. om weg te smelten ...

Ook goed om weten is dat ebay ook wel wat te bieden heeft op gebied van breigerief , spijtig genoeg was mijn lot tweedehands naalden zo vies bij aankomst .. er zaten vergane stukjes rekker ( elastiek tussen , die ik eerst verdacht van oorgeel te zijn .. juch ) en dan nen bos kromme en eenzame priemen ... al bij al is er wel een beetje bruikbaar uitgekomen ... maar ik opteer toch voor iets properdere en nieuwere naalden nu J

Het is ook zo da je int begin per werkstuk een setje naalden mag bij kopen .. OK je kan die dan nadien nog wel voor andere dingen gebruiken , maar het maakt de hobby er niet goedkoper op.

 

 

19:23 Gepost door LANE in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: poncho, stitch-n-bitch |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.